Ijsland by Gregor Ramaekers

Februari 2015

Wat een schitterend land. Slechts 3 uur vliegen hiervandaan openbaart zich een landschap met een ongekende variatie aan eigenschappen. Van bergen met eeuwige sneeuw tot eindeloze lavavlaktes overdekt met groen mos. Stromende beken, rivieren, wilde watervallen en ruige hoge  ontembare golven aan zee. Intens groenblauw gletsjerijs of met grijs vulkaanas overdekte ijsvlaktes, alles kun je tegenkomen op de meest onverwachte momenten.

een testritje....... by Gregor Ramaekers

Op verzoek van een relatie van Koen kregen we de opdracht om enkele beelden te maken van een nieuwe mountain bike. Een top fiets met de nieuwste techniek erin verwerkt. Alles hoogwaardige Shimano techniek. 

Nazomer op IBIZA by Gregor Ramaekers

Na een warme zomer in Maastricht zonder vakantie was het vooruitzicht op een paar dagen er tussen uit erg aanlokkend. De keuze was gevallen op IBIZA. Nog even wat nazomerse zon meepakken en genieten van een eiland dat zich opmaakt voor een periode zonder toeristen. Zie hier een de sfeer van een verlaten zwembad in avondzon.  

Ibiza beachclub.jpg

Mosa Murals boek by Gregor Ramaekers

Vandaag kwam ik bij het opruimen het Mosa Murals boek tegen. Het boek is de introductie van een een nieuwe collectie tegels met een minimalistisch karakter.  Aan dit boek is verleden jaar erg veel werk besteed en nu ruim een half jaar later als je al het werk weer vergeten bent moet ik zeggen dat ik toch wel trots op ben op het resultaat.  

boek-5.jpg